Produkter

GLASPARTNER tilbyder alle former for glasløsninger og glasprodukter tilpasset netop kundens behov og ønsker. Det omfatter et bredt sortiment af glastyper, glasudformninger og farver. Vores store lager af glastavler og spejle betyder, at vi tilbyder løsninger såsom:

Interiør & design med glas

Designet og indretningen sætter et unikt præg på et rum, en bolig og et kontorlandskab – og netop det design skaber individuelle behov indenfor interiørglas, glasdøre, spejle, brusedøre, glasmontre etc, og her tilbyder GLASPARTNER et bredt program. 

Sikkerhed

I dag bliver sikkerhed vigtigere og vigtigere, og dette kan gøres med æstetik og i et moderne tidsløst design ved anvendelse af glas. GLASPARTNER tilbyder et bredt program af værnglas, brandhæmmende glas, sikkerhedsglas og sikringsglas. 

Termoruder

GLASPARTNER tilbyder en stor variation af termoruder, energiruder, solregulerende ruder, sikkerhedsruder, lyddæmpende ruder og persienneruder.​

Spejle

Prikken over i’et i baderum og på toiletter er ofte spejlet. GLASPARTNER tilbyder kundetilpassede spejle såvel i størrelser som i udformning og med sandblæsning. Ligeledes Lacobelspejle på farvet decorglas for, at skabe en hel unik løsning. Der er et væld af muligheder!

Ornamentglas og decorglas

Farvet glas giver en unik mulighed for, at skabe et anderledes look og design, mens der med ornamentglas kan skabes privacy. Ligeledes kan det anvendes i et designmæssig henseende. GLASPARTNER lagerfører, og har adgang til, et stort udvalg af farvede glas og mønstre. 

Beslag til glasløsninger​

Glas kan fastgøres på mange måder og med mange designmæssige udtryk. GLASPARTNER har et stort udvalg af beslag af høj kvalitet. GLASPARTNERs tilbehørsprodukter omfatter beslag såsom grisetryner, klembeslag, skjult spejlophæng, skinner til fuldglasvægge, udvendige- og indvendige balustre samt skydedørsbeslag.​

Interiørglas​

Spejle​

​Brusedøre/beslag​

UV-limning - glasmontre​​

Ornament og Decor glas​

Beslag til glasopgaver​

Værnglas​

Solregulerende ruder​

Energiruder

Akryl

Brandhæmmende glas

Sikkerhedsglas​

​GLASPARTNER APS | STORSTRØMSVEJ 32 | 6715 ESBJERG N | TLF. 76 10 47 00 | INFO@GLASPARTNER.DK